faq

Kun je bij GOULD niet online een afspraak inboeken?

Er gaat niets boven even bellen. We bespreken wat er precies moet gebeuren, zodat we genoeg tijd voor je afspraak kunnen reserveren. Je weet meteen dat je afspraak bevestigd is, met de stylist van jouw keuze. Via de Business WhatsApp kun je ook contact opnemen met 0612412514.

Kan ik mijn afspraak verzetten of cancelen?

Natuurlijk kan dit, verzetten en cancelen graag 48 uur voorafgaand aan de afspraak aangezien wij anders helaas genoodzaakt zijn 50% van het bedrag te moeten doorberekenen.

Waarom betalen mannen en vrouwen hetzelfde?

Omdat wij net zoveel tijd en aandacht besteden aan kort als aan lang haar. Bovendien vinden wij het een beetje ouderwets om ervan uit te gaan dat mannen altijd maar kort en vrouwen lang haar zouden hebben! Daarbij zijn onze prijzen gebaseerd op de tijd die wij inplannen.

Is er een studentenkorting ?

Ja! Op dinsdag,woensdag en donderdag....15%.......Wij moeten tenslotte goed voor de toekomst zorgen en deze er ook goed uit laten zien. Laat "live" jouw studentenpas zien, doen wij de rest.

Waarom werkt GOULD niet met variërende prijzen voor junior of top haarstylisten?

Iedereen bij GOULD is topstylist met vele jaren ervaring.

Hoe lang duurt een knip of kleurbehandeling?

Met knippen zijn wij 45 tot 60 minuten bezig. Voor het kleuren en knippen kun je van ongeveer 2,5 uur uitgaan (waarbij we goed voor je zullen zorgen met drankjes).

Waarom zie ik bij GOULD geen kapselboeken?

Hoe tuttig wil je het hebben? Samen komen wij er wel uit met de modebladen die wij hebben liggen!

Waar komt de naam GOULD vandaan?

Nergens!......Wij vroegen een reclamebureau om een naam te bedenken en zij vonden de naam "GOULD" klinken zoals de zaak eruitziet!

Waarmee kun je betalen bij GOULD?

Helaas kun je bij GOULD NIET betalen met contant geld, PIN, Mastercard, VISA en AMEX zijn van harte welkom.

Boek Gould
Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Prima Weigeren